Meer informatie

FAQ

Of een dekentje warm genoeg is voor het kind, hangt onder andere af van de kamertemperatuur waar het kindje slaapt. Maar een goede leidraad is de dikte van de deken. Voor alle soorten dekens geldt: hoe dikker de deken, hoe warmer deze is.

Mijn dekens zijn voorzien van een opening aan de onderkant. Het is mogelijk hier een extra dekentje in te stoppen. De extra deken mag vanwege de veiligheid niet dubbelgevouwen worden! Tevens adviseer ik om geen synthetische stoffen als voering te gebruiken. Deze kunnen namelijk te warm worden. 

Richtlijnen:

  • 16-19 °C kamertemperatuur –  luier + romper + deken
  • 20-22 °C kamertemperatuur – luier + romper/laken + deken
  • 23-24 °C kamertemperatuur – luier + romper/laken
  •    +24 °C kamertemperatuur – alleen luier

In mijn webshop vind je binnendekens die perfect passen, en van 100% katoen zijn. Dekens met teddy stof hoeven niet gevoerd te worden.

De fleecedekens voor baby’s zijn vaak gewoon dekens van 100% katoen, maar hebben qua uiterlijk iets weg van een fleecedeken.
Het is dus belangrijk om het label te lezen, daar moet op vermeld staan dat het 100% katoen is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat die deken te warm is voor je kindje en hij/zij oververhit raakt, erg gevaarlijk.

Het kan zijn dat onze mail in uw ongewenste mail-box staat. Mocht u de e-mail niet kunnen vinden dan kunt u contact met ons opnemen.

Het is mogelijk uw bestelling op te halen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij hebben geen winkel. Wel is het mogelijk op afspraak langs te komen in mijn atelier om de dekentjes te komen bekijken. Neem hiervoor contact met mij op.

Verzenden

Binnen 10 dagen

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 10 werk dagen met een maximum van 20 werkdagen op de post te doen. ( Afhankelijk van de voorraad en drukte )

Zelf kiezen

U kunt tijdens het verzend proces zelf een keuze uit verschillende vervoerders maken. Zo kunt u altijd kiezen voor een afhaalpunt bij u in de buurt!

verpakking

Wij proberen uw verzending zo milieu vriendelijk met zo min mogelijk plastic te versturen.

retourneren

U kunt uw bestelde artikelen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Artikelen kunnen worden terug gestuurd naar:

Klein-draakje.nl
Wilhelminastraat 41
9611 JS Sappemeer

Vergeet niet het retourformulier in te vullen en in de doos te stoppen!

Let op!

Artikelen die door uzelf zijn samengesteld kunnen niet worden geretourneerd.

Betaling

Betalen bij ons is volkomen veilig. Wij maken voor onze betaaldiensten gebruik van de diensten van Mollie, een door de Nederlandse Bank goedgekeurde dienstverlener voor het aanbieden van iDEAL (vergunning betaaldienstverlener).  Mollie is een bekende aanbieder en staat bekend om haar betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Afhankelijk van de soort betalingstransactie kunt u ook op uw bankafschrift  Mollie tegenkomen in de vorm van “STG MOLLIE PAYMENTS”